Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Muuttovalmiiden talojen kokonaishinta ja Teijo-talokonseptista?

Talopaketit ja rungot

Kysytty: 21.5.2013 klo:12:33
Hei!

Mitä mieltä olette Teijo-taloista, jotka rakennetaan kokonaan tehtaalla valmiiksi, oletteko kuulleet negatiivista? Olisi kätevä ja Tuulosen tehtaalla tuntuu olevan ainakin hyvä porukka ja hintakin olisi sopiva.

Paljonko tulee karkeasti lisätä, jos muuttovalmiin hinta on esim 100.000 € (ihan sama mikä valmis talo), oma tontti on jo ja rakennuslupa. Tulisi myös suht valmiiseen pihapiiriin, eli ei tarvitsisi tässä vaiheessa miettiä nurmikoita ja puutarhaistutuksia. Liittymät ja sorapatjat, riittäänkö 50.000 € vai onkohan sekin jo yläkanttiin? Pikkurakennushommia on porukka, joka voi tehdä itse.

Kiitos!=)
t.KaisaVirallinen vastaus
Vastaaja tuntee kyseisen järjestelmän. Talon asennusta varten pitää perustukset teh...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / Muuttovalmiiden talojen kokonaishinta ja Teijo-talokonseptista?":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Saunatupa avaimet käteen -periaatteella

MIstä voisi tiedustella max. 40 m2 saunatupaa, joka ulkonäöltään muistuttaa vanhaa mummon mökkiä avaimet käteen-periaatteella? TEijo-talot rakentavat perustuksia vailla...

rakennuskustannukset avaimet käteen periaatteella

Olen täysin vihreä rakennusasioissa, mutta asuntojen hintoja katsellessa rakentaminen on alkanut kiinnostaa. Lähtöajatuksena nyt siis on tutkia, mitä maksaa ja vaatii rak...