Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kustannusarviointia

Talopaketit ja rungot

Kysytty: 29.7.2003 klo:14:55
Hei, Meillä on suunnitelmissa pistää pystyyn perinteikäs mummonmökki tyyppinen talo. Tontti on jo tiedossa. (Alkuarvioiden mukaan helpot perustusolosuhteet) Teimme oheisen alustavan rahanmenoarvion, mutta kun lopputulos jäi melko alhaiseksi ajattelin kysyä mitä mahtaa jäädä uupumaan arvioista. Luvat ym. 1500,- Maa & pohja työt 7100,- Liittymät ym. 7200,- Perustukset 7000,- Konetekniset 13000,- Muut sekal. (rak, aik vakuutukset, sähkö ym.) 7000,- Talopaketti (sis. kalusteet ym. ”säältä suojaan”) 38000,- Yhteensä 80800,- Puolitoistakerroksinen puutalo, alakerta 65-70 neliötä, käyttöullakko jonne myöhemmin mahd tehdä lisähuone/huoneita. Säältä suojaan asennettuna, paketti sisältää kaapit, kodinkoneet ja muut vastaavat. Meillä on myös käytettävissä ammattitaitoinen ja ilmainen kirvesmies/muurari/maalari pienempää laittamista varten. Mitä mahtaa siis arviostamme vielä uupua? KiitosVirallinen vastaus
Tee kotisivullamme kohdassa kustannusarvio ja aikataulu, ilmainen kustannusarvio. Siitä näet, mitä tuosta puuttuu. Mainittakoon, että tuolla samalla koti-optimi -ohjelmalla on laskettu kaikki asuntomessualueen talojen kustannusarviot.

Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / Kustannusarviointia":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: