Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Hirsitalopaketeista

Talopaketit ja rungot

Kysytty: 9.9.2011 klo:9:35
Hei!
Kiitos hyvästä palstasta ja asiantuntevista vastauksista!

Suunnitteilla on hirsitalopaketti omalle tontille. Hirsitalon koko olisi noin 80 m2. Paljonko hirsitalopaketin päälle tulisi varata euroja muita kuluja varten (sähkö ja putkityöt ym ym)?
Kuinka paljon voi arvioida muiden kulujen kasvavan, jos hirsitalo olisikin 100 m2?

Yritin etsiä, mutta onko teillä koottu yhteen kaikki tarvittavat asiat, mitä tulee huomioida talopaketin hankinnassa ja mitä kaikkea toimitussopimukseen tulee tarkasti määritellä? Tai mistä voisi saada luotettavalta taholta tälläisen ns. muistilistan? Myyjään kun ei voi nykypäivänä luottaa ja itse ei olla mitään rakennusihmisiä.

Kiitos!
tSannaVirallinen vastaus
Arvostele vastaus kysymykseen "Talopaketit ja rungot / Hirsitalopaketeista ":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Vapaa-ajan hirsitalopaketit ympärivuoden asumiseen?

Hei!vielä lisäkysymys hirsitalopaketeista. Tuntuvat olevat hirveän isoja kun pienempikin riittäisi eläkeläispariskunnalle. Vapaa-ajanmallistoissa on pienempiä n 70 m2 pak...