Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Määräysten vastainen rakentaminen

Suunnittelu, työnjohto

Kysytty: 15.1.2005 klo:13:20
Miten menetellään, kun leimattujen kuvien mukainen rakenne osoittautuu jälkeenpäin selvästi ja kiistattomasti rakentamismääräysten vastaiseksi. Kenellä on vastuu: kuvien tarkastajalla, joka on ne leimannut, työmaan valvojalla, vastaavalla mestarilla vai kenellä. Kun aikaa kuluu tulee virheen korjaaminen aina vaan hankalammaksi. Urakoitsijalle asiasta ilmoitettiin lähes välittömästi mutta mitään ei ole tapahtunut. Jos rakenne aiheuttaa käytössä tapaturman, kuka lähtee linnaan.

Pm Käyttäjä on mies
Veljet, asiaan
Kysymyksiä: 4 kplVirallinen vastaus
Onko rakennustarkastuksessa leimattu kuvat hyväksytyiksi, vai onko niissä vain vastaanottoleima? Palkatuista asiantuntijoista ensisijaisen vastuun kantaa suunnittelija. Jos on osoitettavissa, että hän on taitamattomuuttaan aiheuttanut virheen, hänen vakuutuksensa on maksajana....

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Suunnittelu, työnjohto / Määräysten vastainen rakentaminen":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa