Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Enerkia ongelman arviointi, valaistuksen ja vaihtoektoisen virtajärjestelmän ratkaisuksi.

Sisustaminen

Kysytty: 16.7.2019 klo:0:14
Olen asentanut auton led päiväajovaloja 12 v 3 w. tasaisin völein kattoon, normaalin led valojen lisäksi. Led auton päiväajovalot toimivat kauniisti luoden seinille siistin pyramiidi kuvion nurinperin, virta tuleeakustosta ja aurinkopaneeleista päivisin tarvittaessa ja akuston koko riittää vaikka aina ei aurinko paistaisikaan ja lisäksi akuston ylläpitämiseen öiseen aikaan ylläpitoöaturi, joka lataa vain tarvittaessa. Lisäksi on 98 W 220 v. normaalit kauko ja manuaaliosäätöiset kirkas led valaisemiset kolmellä sävyllä arjen harmauteen. Kysymys kuuluu onko kise ympäristö ystävällisestä järjestelmästä... koska sähkö ja siirto, sekä veromaksut ovat kalliita ja niistä sekin kulkeutuu pääosin ulkomaisten yritysten tileille ja pois suomalaisten eduista asumisen kustannuksien suhteen.


Tämä kysymys ei ole vielä saanut virallista vastausta.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Millaisia malleja on olemassa piipunhatuille?

Olen katsellut näiltäkin sivuilta erilaisia piipunhatun malleja ja muistin lukeneeni jostain viestistä että olisi olemassa jokin todella hyvä malli tiedossa, mutta sen en...