Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

ei otsikkoa

Sisustaminen

Kysytty: 25.6.2015 klo:7:18
Mökkisaunan lakattujen panelien maalaus mustaksi miten maalit pysyy ja miten pohjustus tehdään? Mitä maaleja??

Kysyjä
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Saunan paneeleissa et voi käyttää tavallista peittävää maalia, mutta Tikkurilan Supi saunasuojalla onnistuu. Pohjatyöt on kuitenkin tehtävä hyvin eli ensin pesu Tikkurilan Supi saunapesulla ja sitten riittävä hionta. Ei tarvitse missään nimessä olla puupuhtaan, mutta ilman kunnon hiontaa ei Supi saunasuoja tartu kunnolla. Supi saunasuojaa löytyy valmiiksi mustana, mutta tarvittaessa kirkkaan sävyn voi myös sävyttää haluamallaan sävyllä. Kannattaa rautakaupasta tiedustella, voiko tuotteeseen laittaa tuplamäärän pastaa (väriaineita), jotta sävy olisi vieläkin mustempi.

Kun aloitat, älä mene siitä mistä aita on matalin, vaan tee pohjatyöt kunnolla, niin ei tarvitse tehdä kahta kertaa samaa asiaa :)

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisustaminen / ei otsikkoa":
profiilikuva
EevaHauta-Heikkilä Käyttäjä on nainen
Sisustussuunnitelu E-Design 
PORI, Suomi
sisustussuunnittelija

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: