Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

marmorilaatta

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 14.6.2004 klo:7:43
HEI VAAN ! Mihin soveltuu marmorilaatta jonka koko on 150mm*300mm paksuus 6mm molemmat pinnat ovat tasaiset. Voiko sillä laatoittaa pesuhuoneen lattian ja seinät .entä miten tapahtuu saumaus laastinlaitto seinään ja lattiaan kaikille normaaleille kaakeli laatoille. kiitos tosi nopeista ja asian tuntevista vastauksista.niistä on ollut apua!!!!

jtkn
Kysymyksiä: 10 kplVirallinen vastaus
En suosittele marmoria pesuhuoneeseen. Jotkut pesuaineet ovat happoja, ja ne syövyttävät marmorin pintaa. Muuten tuo on näyttävä materiaali, ja sopii kuiviin tiloihin. laatoituksen saumaus tehdään näin sanallisesti lyhyesti selostettuna niin, että koko laatoitusala saumataan, eli vedetään saumalaasti yli koko pinnan. Työvälineenä on kumilasta, ja suunta on 45 asteen kulmassa saumoihin nähden. Näin saumat täyttyvät parhaiten. Sauman parin tunnin kuivumisen jälkeen suoritetaan pesu sienellä, jolloin saumat kausituvat. Tuo pitää nähdä jonkun tekevän, niin siten sen osaa. Saumojen täyttyminen pitää varmistaa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / marmorilaatta":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Marmorilaatan kiinnitys

Marmorilaatta seinään taustana uusi kipsilevy. Marmorilaatan koko 400x600x20 kuivatila Wc ilman kaivoa samaan  kysymykseen marmorilaatta 300x300 x10 lattia...

Kiukaan alusta

Vanhassa remontoitavassa saunassa on puukiukaan alla 20cm betonikakku. Se oli päällystetty jollakin sileällä massalla, joka oli hieman halkeillut aikojen saatossa. Massa...