Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Kerrostalon portaiden ja seinän välinen rako

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 16.10.2008 klo:16:31

Meillä on vastaanottotarkastus ja kerrostalon portaikon käytävän rappujen askelmien päissä seinää vasten 25 mm rako joka pitäisi saada umpeen, siten että jalkalista ulottuisi seinälle eikä seinä likaantuisi siivotessa.

Onko ko. paikkaan olemassa jotain muovilistaa tai muuta mitä suosittelisitte?


respa
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Tuo rako on varmaan tarkoitettu pysyväksi. Usk...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / Kerrostalon portaiden ja seinän välinen rako":
Jäsenen antama (16.10.2008 klo:22:48) kommentti

Tuon vastauksen olisi saanut varmaan pihalla leikkiviltä lapsiltakin !!. Ko rako on tarkoitettu peitettäväksi, jonka rakentaja on sulkenut tiivistenauhalla ja päälle on laitettu jokin tiivistemassa. Ko. rako kerää kaiken siivouslian eikä suojaa seinän alareunaa laikaisussa tai lattian kosteapyyhinnässä, joten seinä likaantuu n. 5 cm alareunasta. Jos siinä olisi jalkalista kuten kerrostasanteilla ei ko. epäkohtaa olisi.

Onko tiedossasi jalkalistana käytettävää muovilistaa joka peittäisi lattiatasossa olevan n. 25 mm raon sekä seinää n. 50 mm.

Tai jotain muuta menetelmää jolla ko. ongelman voisi ratkaista. MITEN JA MISTÄ ??

KIITOS VASTAUKSESTA

Jäsenen antama (20.10.2008 klo:14:03) kommentti

Aiheellinen lisäys kysymykseesi. Vastaaja ei voinut tietää, että rako on jo suljettu. Muovikaupasta tai lattiamattoliikkeestä voi ostaa L-listaa, jona alahuullos on 30 mm ja ylähuullos 50 mm.