Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

keittiön välitila

Sisäpintarakenteet

Kysytty: 11.12.2009 klo:7:07

hei, ostin 2mm pleksia( tai akryylilevyä), alle olisi tarkoitus laittaa tapetti ja se levy päälle, pysyykö
pelkällä silikonilla ja tiivistyykö tarpeeksi ylä- ja alakaappien väliin? Vai onko joku parempi keino? Paljon kiitoksia.
Virallinen vastaus
Pleksin kiinnittäminen pelkästään silikonilla saa aikaan sen, että irrottaminen on todella hankal...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sisäpintarakenteet / keittiön välitila":
Jäsenen antama (11.12.2009 klo:22:58) kommentti

Meillä tehtiin keittiöön juuri tuolleen. Tapetti alla ja pleksi päälle. 4 mm paksu. ruuveilla kiinni kulmista. ja hyvä tuli ja ihan nätti on. Suosittelen. Ei viititty laittaa vanhaan taloon mitään kaakelointia. vaan jotain kivemman näköistä ja oloista.

Jäsenen antama (14.12.2009 klo:13:57) kommentti

Karkaistu lasi ja silikoonilla kiinni,irroittaminen ei tuota ongelmia.

Jäsenen antama (14.12.2009 klo:20:37) kommentti

kiitos, kiitos tiedoista ja kommenteista, kyllä ne on ne plexit laitettava kun tuli ostettua, katsotaan nyt kuinka kestävät ja toimivat. Sen tiesin etten kaakelia halua ja muu olikin mutua.

Jäsenen antama (19.3.2011 klo:9:13) kommentti

Morjes, olen myös laittamass toiselta puolelta maalattua, karkaistua lasia välitilaan. Laiskuus iski vanhojen välitilan laattojen kanssa + ne repivät irroitettaessa vanhaa gyprokki seinää mukanaan.Voinko siis laittaa lasin vanhojen laattojen päälle? Kaikki valot ja pistorasiat siirtyvät yläkaappien alapintaan.Toinen kysymys, että kannattaako se välitilan lasi asentaa ennen työtasonasennusta ja jättää se alareuna ikäänkuin sinne työtason taakse, vai vasta työtason asennuksen jälkeen? Kiitos!