Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Yleiskaapelointi ja satelliittiantenni

Sähköistys

Kysytty: 10.1.2010 klo:0:15

Kannattaako satelliittiantenni liittää osaksi yleiskaapelointia vai vetää koaksiaalit huoneisiin erikseen? Vähän epäilyttää tuleeko yleiskaapeloinnista ongelmia.


aolin Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 5 kplVirallinen vastaus
Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta se on selvää, että parin vuoden sisällä saatavissa olevaa informaatiota ei pysty hyödyntämään, ellei talossa ole multimediaverkkoa. Tietenkin vanha koksikin palvelee jatkossa, mutta samaa infoa se ei pysty välittämään, mitä uudet järjestelmät. Kahta erillistä johdutusjärjestelmää ei mielestäni kannata asentaa. Tee yleiskaapelointi mahdollisimman korkeaan luokkaan, ja toteuta satelliittiyhteys sen kautta.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Yleiskaapelointi ja satelliittiantenni":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Ethernet Cat5/6 tai yleiskaapelointi vanhaan taloon

Uusissa taloissa on valmiina laajakaistakäyttöön sopiva Ethernet Cat5e tai vastaava yleiskaapelointi RJ45 pistokkein. Mitkä olisivat järkeviä vaihtoehtoja saada vastaava...

Satelliitiantenni taloyhtiössä

Taloyhtiössämme on satelliittiantenni,joka ei nykyisellään ole juurikaan käytössä,sieltä näkyy ainoastaan yksi kanava(tv:n analogisen virittimen kautta).Millaisella muuto...