Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Sulakekaapin vaihto.

Sähköistys

Kysytty: 13.11.2009 klo:11:23

Moi,

Saako sulakekaapin vaihdon kotitalous vähennyksiin verotuksessa ja kannattaako vaihtaa tuo vanha sulakekaappi missä on ruuvattavat sulakkeet automaatti sulakekaappiin ?


Kiitos ja kumarrus.
Virallinen vastaus
Jos asunnossa on tarve lisätä varokkeiden määrää,...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Sulakekaapin vaihto.":
Jäsenen antama (14.11.2009 klo:11:14) kommentti

Onkohan mitään järkeä vaihtaa sähkötaulua pelkkien automaattisulakkeiden takia,koska lankasulake on yhtä varma kuin automaatti,jos ei varmempi vähemmän liikkuvia osia? Ja voihan tulppasulakkeen paikalle kiertää automaatin jos ei halua sulakkeita vaihdella.Jääköhän kotitalous vähennyksestä mitään hyötyä kun vähennetään omavastuuosuus?

Jäsenen antama (14.11.2009 klo:11:52) kommentti

Samoilla linjoilla olen testerin kanssa siitä vaihdon kannattavuudesta jos ei ole erityisiä syitä kuten remontti asunnosa tai rikkoutunut vanha keskus tms. Luulisin että jos kaikki on kunnossa niin ei siellä keskuksella kovin monta kertaa vuodessa ole tarvetta käydä pintapuolista imurointia lukuunottamatta. Jos tulppasulaketaulu on esteettisesti sopimaton niin voihan sen eteen rakentaa helposti irrotettavan näkösuojaoven.