Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Miten uppoasennetaan sähköt?

Sähköistys

Kysytty: 19.1.2004 klo:13:11
Rakennan autotallia, johon sähköt tulevat uppoasennuksena. Voinko villoittaa tallin ja kiinnittää höyrynsulkumuovin seiniin ja kattoon kaikkiin pintoihin etukäteen vai pitääkö sähköputkitukset vetää höyrynsulkumuovin alle? Mistä löytäisin kuvauksen ja kuvia aiheesta? Erityisesti kiinnostaa putkitusten päälle tulevien koolausten ja korotusten tekeminen käytännössä.

H2O Käyttäjä on mies
Kysymyksiä: 12 kplVirallinen vastaus
Sähkökysymyksiä meille tulee aina joskus. Emme mielellämme anna asennuksiin liittyviä vastauksia, koska siinä piilee aina vaara, että kysyjä alkaa itse tehdä johtojen vetoa. Se on kuitenkin luvanvaraista toimintaa. Asennuksia saa tehdä vain urakointioikeudet omaava henkilö. Normaalisti putkitukset asennetaan höyrysulun alle, joten odota kunnes sähköasentaja on tehnyt työnsä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Miten uppoasennetaan sähköt?":