Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

vastuunajako pinnoituksissa

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 7.12.2017 klo:12:37
Olemme asentaneet asiakkaalle laminaattilattian ja laattalattian.  Asiakas on itse hankkinut materiaalit.  Nyt laminaattilattia elää ja laattoja on irronnut.  Syy ilmeisesti on lattialämmityksen suuressa lämpötilanvaihtelussa.  Korjata asia tietysti pitää, mutta pitääkö meidän kustantaa uudet materiaalit jos irtoamiset eivät johdu asennusvirheestä??  Entä jos on asennettu laite, joka aiheuttaa vahinkoa onko laitteell takuun antanut toimittaja vastuussa laitteen aiheuttamista vahingoista, vai kuuluuko se rakentajalle/myyjälle, joka siis ei ole laitteen toimittaja.
Virallinen vastaus
Annetuilla tiedoilla kysymykseen on hyvin haasteellista vastata yksityiskohtaisesti. Tulkintani mukaan, mikäli lattiassa oli jo asennettu...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / vastuunajako pinnoituksissa":
profiilikuva
Jemina Timonen
Jemina Timonen
Helsinki, Suomi
Lakimies

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: