Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

lopputarkastus

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 8.10.2007 klo:13:23
Myimme kaksi kuukautta sitten 1989 valmistuneen hirsitalon. Taloon ei ole tehty koskaan lopputarkastusta. Lopputarkastuksesta ei ollut puhetta kaupantekotilaisuuden yhteydessä. Emmekä maininneet ostajalle asiasta. Olemme itse ostaneet talon 3 vuotta sitten. Nyt ostaja haluaa taloon lopputarkastuksen ja on ottanut meihin yhteyttä. Tuleeko myyjälle tästä seuraamuksia? Onko kiinteistönvälittäjällä mitään vastuuta tällaisesta, koska hänkään ei selvittänyt oliko taloon tehty lopputarkastus?

ruusu07 Käyttäjä on nainen
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan rakennustyön viranomaisvalvonta päättyy loppukatselmukseen. Lain mukaan rakennusta tai sen osaa ei saa ottaa käyttöön ennen kuin se on loppukatselmuksessa käyttöön hyväksytty. Teidän kannattaa yhteistyö...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / lopputarkastus":