Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kenen vastuu?

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 5.1.2009 klo:15:35
Ostimme 2001 valmistuneen omakotihirsitalon kesällä 2004. Nyt olemme huomanneet, että kosteat tilat eristävät muuratut tiiliseinät ja sen rappaus sekä laattapinnat ovat alkaneet halkeilla sekä saunasta, kylpyhuoneesta, että kuivien tilojen puoleisilta seiniltä. Nurkat ovat halki siten, että näyttäisi, ettei nurkkatiiliä ole muurattu ristikkäin. Seinät ovat halki pahimmillaan 3:sta eri kohtaa vaakatasossa. Mitenkähän tässä asiassa kannattaa lähteä etenemään ja onko toivoakaan saada ketään vastuuseen mahdollisesti tehdyissä virheissä? Kiitos!

Pno
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Kysyjä on ostanut ilmeisesti kiinteistökaupalla vuonna 2004 hirsirakenteisen omakotitalon. Nyt rakennuksessa on paljastunut muurattujen tiiliseinien ja sen rappauksen sekä kosteiden tilojen laattapintojen halkeilua. Syytä halkeilulle ei ole kysymyksessä esitetty. My...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / kenen vastuu?":