Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kaakelien saumausaineen puhdistus

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 27.3.2008 klo:13:06
Hei! Remonttireiska laatoitti kylpyhuoneen ja nyt sitten pitäisi puhdistaa kaakelit saumausaineista (seinät: espanjalainen kaakeli, lattia turkkilainen ei sileä kaakeli). Yritin fairyllä, nestemäisellä tendillä, sienellä, kynsiharjalla yms. mutta on tiukassa. Uskaltaako laittaa esim tärpättiä tms.Virallinen vastaus
Kysymyksesi on rakennustekninen joten toivomme, että esität sen siellä puolella oikeassa aihealueessa. Nämä kysymykset jakautuvat aihealueensa mukaisesti suoraan vuorossa olevalle vastaajalle ja tätä kautta emme voi kysymyksiä siirtää vastaajien välillä. Rakennusoikeudelliseksi kysymykseksi merkitseminen ei myöskään saa antaa oikeutta muiden kysymysten osalta yli kymmenen meneviin kysymyksiin päivässä. Estät tällä menettelyllä myös muiden mahdollisuuden Rakennusoikeudellisten kysymysten tekemisen.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / kaakelien saumausaineen puhdistus":