Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

äänestystuloksen oikeellisuus

Rakennusoikeudelliset kysymykset

Kysytty: 27.3.2017 klo:21:31
HEI! Taloyhtiössämme on tai oli sopimus vuodesta 1979 että ne asukkaat jotka käyttävät lohko tai sisätilalämmitintä maksavat sähkönkulutus maksun ne jotka ei käytä eivät tietenkään maksa.Tämä käytäntö oli voimassa vuoteen 2015 jolloin kaksi osakasta muuttivat että se on ollut parkkipaikka maksu jolla maksetaan parkkipaikkaan kohdistuvat hoitikulut mitä se ei ole ollut.Hoito kulut on peritty yhtiövastikkeessa eikä kuukausimaksulla. Hallitus toi yhtiö kokoukseen äänestykseen parkkipaika maksun poistamisen sanoin kokouksessa että kuinka sellaisesta voidaan äänestää jota meillä ei ole ei mtään vaikutusta äänestettiin maksun poisto voitti.Nyt kysymys tämän jälkeen yhtiö poisti myös sähkönkulutus maksun josta ei edes äänestetty oliko teko oikein?Virallinen vastaus
Oliko tässä tapauksessa muutettu maksun nimitys? Mikäli asia on näin, asia vaikuttaa kirjoittamasi perusteella menneen oikein. Yhtiöjärjestyksessä tulee olla yhtiövastikkeen määräämisen perusteet sekä kuka määrää vastikkeen suuruuden ja maksutavan.

Arvostele vastaus kysymykseen "Rakennusoikeudelliset kysymykset / äänestystuloksen oikeellisuus":
profiilikuva
Anni Santanen
Anni Santanen
Helsinki, Suomi
Lakimies
Jäsenen antama (2.4.2017 klo:14:53) kommentti

Parkkipaikkamaksu tai maksu sähköstä ei ole vastiketta.
Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: