Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Terassi / hilseily / pesu painepesurilla

Piharakenteet

Kysytty: 15.5.2019 klo:8:26
Terassi käsitelty kesällä 2018 ruskealla puuöljyllä. Toukokuussa 2019 selvää ja merkittävää hilseilyä, ks. kuvat. Voiko hilseilevän saada pois ennen uutta käsittelyä esim. painepesurilla vai pitääkö tuota lähteä jotenkin hiomaan tms? Onko painepesurikäsittelyssä jotain muuta huomioitavaa?


Virallinen vastaus

Puhdistus

Ei muuta huomioitavaa, kuin että pitää kuivua huomattavan kauan ennen seuraavaa käsittelyä ja silloinkin ns. ylösnousseert puunsyyt kannattaa hioa pois ennen käsittelyä.
Puu...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Terassi / hilseily / pesu painepesurilla":
AM
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen antama (13.9.2019 klo:10:46) kommentti

Millä saa estettyä, että haavan/koivun lehdistä ei talven mittaan jää kesällä öljyttyyn terassiin mustumia ? Voiko terassin (80 m2) peittää syksyllä jollain, joka estää lehtien tarrautumisen ja siten mustumisen. Paikka on saaressa oleva mökki.

Kiitos tiedosta etukäteen.