Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Tenniskenttä

Piharakenteet

Kysytty: 3.5.2006 klo:11:48
Olen ajatellut rakentaa mökille tenniskentän.Minkälaisen pohjatyön se vaatii, mitä materiaaleja tarvitaan ja minkälaiset ovat kustannukset noin sunnilleen. Mistä voisi saada lisätietoa ja voiko tämän tehdä itse vai tarvitaanko erillistä urakoitsijaa?

Eira
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Kansainvälistä kenttää sinun ei ole tarkoitus tehdä. Silloin tuon voi tehdä kevyemmin. Hae jostain käsiisi RT-kortti no 97-10450. Siinä on mitoitus ja esimerkit rakennekerroksista. Kentän rakenteessa on tärkeää, että pinta on helposti vettä läpäisevä. Kustannuksia en pysty arvioimaan.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Tenniskenttä":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

aidan hinta

Hei! Pitäisi rakentaa tontin ympärille n.150cm korkea verkkoaita koirien takia. Mitähän tällainen verkkoaita mahtaa tulla maksamaan jos sanotaan että aitaa tarvitaan e...