Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Polkupyörät

Piharakenteet

Kysytty: 16.6.2006 klo:12:08
Voiko taloyhtiö (rivitalo) kieltää osakkaita pitämästä polkupyöriä ulkona taloyhtiön pihalla koska ne ei mahdu omaan varastoon yhtiö ei ole osoittanut pyörille mitään erityistä paikkaa. Pidämme pyöriä oman asuntomme edustalla???

AHISTAA
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Taloyhtiöllä on varmaan jotkut järjestyssäännöt, joiden perusteella tuollainen määräys on annettu. Muuta tuollaista tapaa rajoittaa polkupyörien säilytystä en keksi. Polkupyörät eivät saa olla muun kulkemisen esteenä. Pihan kautta on voitu järjestää esimerkiksi pelastustie, jota ei saa tukkia missään vaiheessa.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Polkupyörät":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Öljysäiliölle vaja?

Hei, Taloni pihaan haudattu öljysäiliö pitäisi poistaa käytöstä lähivuosina. Vajakin pitäisi rakentaa. Viikonloppuna tuli mieleen että jospa yhdistäisi nämä kaksi hanket...