Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Laiturilauta

Piharakenteet

Kysytty: 31.3.2014 klo:8:21
Hei

Hiukan poikkeava ongelma.  Koivu kaatui laiturin päälle ja katkaisi kymmenkunta päällyslautaa.  Valmislaiturin lautamitoitus on hiukan eksoottinen, höylätty, uritettu painekyllästetty 19-21mm x 95 mm.  En ole puutavaraliikkeistä löytänyt tuollaista mitoitusta.  Onko jollain tiedossa yritys joka myy tuota?Virallinen vastaus
Puukeskuksesta löytyy mitoituksiesi mukaista tavaraa, mutta ilman uritusta. Jos tiedät laiturisi valmistajan tai laiturista löytyy valmistajan tiedot, niin käänny heidän puoleensa.
PN

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakenteet / Laiturilauta":
profiilikuva
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen antama (1.4.2014 klo:6:55) kommentti

Hei.  Kiitos vastauksesta, ilman uritusta kyllä löytyy.  Ulkonäkökysymyshän tuo on.  Otin valmistajaan yhteyttä.  Kertoivat etteivät ole koskaan käyttäneet tuollaista puutavaraa laitureissaan...  taisi olla nuorempi myyntipäällikkö.
Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: