Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Purkutyö

Piharakennukset

Kysytty: 7.4.2017 klo:16:01
Hei, purkuun olisi tulossa taajama-alueen ulkopuolelta vanha navetta jossa tosin varsinaista navettaa ei juuri ole enää ollut olemassa vuosikymmeniin.

Rakennus on pääosin vajonnut jo maansisään ja kattotullut alas. Huopakate joka kuulemma uusittu 1989 jolloin päärakennus purettu ja navetan katto uusittu huovan ja lahonneiden ruoteiden  osalta. Nyt olisi tarkoitus purkaa tämä laitos ja rakentaa tilalle hieman pienempi varasto.

Katteessa oleva mahdollinen asbesti aiheuttaa päänvaivaa. Skenaariot: näytteet katosta ei asbestia, arbestia löytyy, asbestipurku.

Mitä vastaisitte edellä oleviin vaihtoehtoihin, miten vaikuttaa projektin toteutumiseen toiminnan ja kulujen osalta. Rakennus luonnollisesti ulkotilassa jolloin mitään paineistuksia ei ole järkevää suorittaa.Virallinen vastaus
Teetä asbestikartoitus tai tilaa ilman kartoitusta asbestipurkutyöluvan omaava yritys purkamaan ja p...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Purkutyö":
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi