Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Pihasaunan löylyhuoneen lattian korjaus

Piharakennukset

Kysytty: 17.6.2019 klo:14:51
Kuinka korjata erillisen pihasaunarakennuksen löylyhuoneen lattia?Rakennuksessa ei ole peruslämpöä, ja sitä käytetään myös talvella. Hirsinen saunarakennus on rakennettu suoraan betonilaatan päälle. Löylyhuone lämpiää puukiukaalla ja kantovesi muuripadalla. Peseytyminen tapahtuu löylyhuoneen puolella. Löylyhuoneen lattian pinta halkeilee ja irtoaa. Lattiassa on betonilaatan päällä tasoitekerros ja sen päällä useita kerroksia Betolux maalia.Se on selvää, että vanha pintakerros ja märkä betoni täytyy poistaa. Pohjan korjaus ja kaadot seuraavaksi. Mutta mikä pinnoitus korjatun betonilaatan päälle? Sellainen mikä kestää talven pakkaset ja puukiukaan lämmön.

Kysyjä
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Vikana noihin kertomiisi vaurioihin on ollut pintakerrokseen imeytynyt kosteus, joka on saattanut imeytyä perusmaasta betonilaattaan ja rikko...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Pihasaunan löylyhuoneen lattian korjaus":
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi