Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Parakkitalli

Piharakennukset

Kysytty: 16.8.2010 klo:16:17
Minulla on kuorma-auton lasikuitukopista tehty talli, jossa olen pitänyt hiehoa. Aiemmin tallissa on pidetty hevosta. Lattialla on vanerit ja niiden päälle laitoin kumimatot. Kosteutta pääsi kumimattojen alle ja vanerit ovat päältä kostuneet, pinta on osittain rikki ja paikoin homeessa. Omat taitoni ja kuljetusvälineeni eivät riitä vanereitten vaihtoon. Riittääkö lattian kuivaus (nyt on tuuletus luukuista ja ovesta) ja harjaus? Sen jälkeen joko kumimattojen poisjättäminen tai vanhan pinnan käsittely jollakin? Kuivikkeena olen käyttänyt kutterin ja kuiviketurpeen sekoitusta (kumimattojen päällä).Virallinen vastaus
Tarkasta, että koppi täyttää eläimelle määrätyn suojan määräykset. Maatalousministeriön ohjeet ovat varsin seikkaperäiset. Tästä syystä en uskalla ottaa mitään kantaa rakenteisiin. Ota yhteyttä paikalliseen eläinlääkäriin. Hän osaa neuvoa parhaiten.

Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Parakkitalli":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: