Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

huippuimuriko?

Piharakennukset

Kysytty: 9.11.2003 klo:17:15
taloomme tulee 2 autontalli jossa ei väliseinää, nyt mietimme riittääkö painovoimainen ilmanvaihto kosteuden poistoon vai laitetaanko huippuimuri? Kummin itse tekisit,moni kummeksuu huippuimuria autotallissa. ,Virallinen vastaus
Kyllä tuon saa toimimaan painovoimaisenakin. Kannattaa kuitenkin venttiilien koko selvittää LVI-suunnittelijan kanssa. huippuimuri voi olla päällä silloin kun tarvitaan ilmastointia enemmän. Tuo kannattaa suunnitella noin. Jos ilmanvaihdon laskee pelkästään huipparin varaan, sitä ei tule säästösyistä aina käytettyä. Autojen kuivaamiseksi kannattaa autotalliin ottaa ilmankuivain. Siinä säästää lämmintä ilmaa, kun ei tarvitse käyttää tuuletusta niin runsaasti.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / huippuimuriko?":

HUOM! Voit kysyä jatkokysymyksen liittyen aikaisempaan kysymykseesi

Kysy Jatkokysymys

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: