Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Autokatoksen muuttaminen lämpimäksi harrastustilaksi

Piharakennukset

Kysytty: 23.9.2008 klo:16:51

Kannattaisiko tuosta repiä nykyinen laudoitus pois ja asentaa tuulensuojalevyt, tuuletusrako ja uusi laudoitus vai mahtaisikohan tuulensuojalevyt saada järkevästi sisäkautta? Rimat kakkosnelosiin, levyt siihen tmv? Katoksessa on betonilaatta, tuskinpa mitään eristettä alla. Harrastetilaa pidetään vain peruslämmössä, tilaa käytettäessä voidaan lämmitystä nostaa tilapäisesti. Olisiko tarvetta lattiaa eristää esim kevyt puukoolaus (2x4") bitumikaistaleella eristettynä, tuuletusrako, rimojen päälle lattiastyrox, lattialastulevy, höyrynsulku (kosteussulku?), pinnaksi muovimatto tai laminaatti?


Meffari
Kysymyksiä: 5 kplVirallinen vastaus
Lopputulos on aina varmempi, kun purkaa vanhat rakenteet. Näin saat seinään myös enemmän lämpöeristettä. Voit jopa koolata...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Piharakennukset / Autokatoksen muuttaminen lämpimäksi harrastustilaksi":