Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

vesierisrys

Perustukset

Kysytty: 14.10.2006 klo:10:58
harkkokellarin ulkoseinä vesieristetään ulkopuolelta ja kellariin tuleva pesuhuone sisäpuolelta.Miten tämä tehdään oikein,ettei tule sutta ja segundaa?

juotaspoika Käyttäjä on mies
Röörimies
Näpertäminen ja kopertaminen
Rakennan ja rakennan mut en koskaan valmihiksi saa...
Kysymyksiä: 37 kplVirallinen vastaus
Viittaan aiemmin tänään esitettyyn kysymykseen ja vastaukseemme: "Kun perustuksia rasittaa märkä maaperä tai kellarissa on käyttötiloja, suositellaan käsittelyä Bitumiliuos BIL 20/85 + Kerabit 4100 UT bitumikermi. Tämä rakenne sopii myös sisäpuolella olevan vesieristyksen kanssa. Läpi menevä vesihöyryn määrä on vähäinen. Se pääsee poistumaan rakenteesta näkyvän sokkelin kautta. Jos maaperä on kuivaa, ja alakerrassa on käyttötiloja, ei ole väärin tehdä rakennetta Kerabit patolevy, patokaista, reunalista, naulauslevyt. Rakenteena "

Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / vesierisrys":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kapillaarikosteus betonilaatan ja muovin välissä

Ongelma 1972 rakennetussa talossa jossa piilosokkeli.Sorapatjan päällä 10cm styroksi, seitten 6cm betonivalu jonka päällä piki ja pien p&aum...