Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

uimaaltaan päällekansi ja lattialämmitys

Perustukset

Kysytty: 3.9.2015 klo:2:46
uimaallas joka ei ole ikinään ollut käytössä ja päälle on koolattu lattia jossa lastulevy kansi haluaisin rakentaa siihen lattialämmityksen altaan ympärillä on betonilattia allas on betonipinnalla miten tulisi toimia altaan koko 3x5 m

Kysyjä
Kysymyksiä: 1 kpl
Jäsenen   antama (4.9.2015 klo:8:38) kommentti

Koko huone olis tarkoitus laittaa vesikiertosella lattialämmityksellä.Ongelmana on altaan alusta kun poistan aikasemman lastulevy kannen ja laitan uuden tilalle ja valu päälle ja eriste jakaapelit ja uusi valu ja laatat siintä tulee tiivis rupeaako haisemaan tunkkaselta .Millä materiaalilla tulis runko tehdä ja tarviiko ilmastoida jotenkin löytyykö ammattilaisen vastausta kiitos.


Virallinen vastaus
Onko kysymyksessä koko tilan kattavan lattialämmityksen tekemisestä  ja onko lastulevy kansi edelleen siinä kunnossa, että se toimii jatkossakin?
Mikäli nykyinen lattia on kauttaaltaan samassa tasossa ja uima-altaan kohdalta riittävän kantava, toteuttaisin lattian oheista Gybroc lattialämmitys ohjetta soveltaen kohteessasi:
Gyproc-lattiarakenteeseen voi asentaa lämmityksen, joka tehdään joko sähkökaapelilla tai vesi...


Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / uimaaltaan päällekansi ja lattialämmitys":
profiilikuva
HS Käyttäjä on mies
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: