Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

rintamamiestalon sokkeli

Perustukset

Kysytty: 23.8.2009 klo:20:27

kuinka jatkan rintamamiestalon kellarin sokkelia alaspäin 15 senttiä kun sokkeli on 45 senttiä paksu ja koko sokkeli on tehty lattia laatan päälle. pitäisi saada sauna ja pesutilat jonka lopullinen korkeus olisi 225 senttiä. lattia on jo osittain piikattu auki sekä kaivettu ja huomasin että sokkeli on tehty tosiaan lattia laatan päälle. maaperä on täyttä hiekkaa eli miten on kapillaari kosteuden nousu jos ei käytä soraa alla vaan styroxi tai jokin vastaava ja sen päälle lämmitys ja valu. kosteus on ollut sokkelissa hyvin vähäistä. kiitos etukäteen vastauksesta.
Virallinen vastaus
Sokkelin jatkaminen alaspäin onnistuu. Se edellyttää rakennesuunnittelijan tekemään suunnitelman, miten työ tehdään. Se tehdään pala kerrallaan. Jos talo on aikanaan ra...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / rintamamiestalon sokkeli":