Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Palikkarakentaminen

Perustukset

Kysytty: 5.7.2004 klo:17:10
Tarvitsisin tietoa perustusten ja alakerran (rinnetontille) rakenentamisesta Palikkamateriaalilla. Mikäköhän on Palikan koostumus, ominaisuudet, rakennustekniikka, kestävyys, tai kustannukset verrattuna esim. Lecaharkkoihin? Entäs vastaava työ betonielementtitekniikkaa käyttäen? Kiitos jo etukäteen!Virallinen vastaus
Valitettavasti vastaajalla ei ole riittävää tietämystä kyseisestä tuotteesta. En ole yhtään taloa nähnyt rakennettavan palikoista. Tosin, en ole myöskään hakenut esimerkkiä. Emme ole missään tekemisissä tuotemerkin kanssa. Tästä syystä esitän, että otat suoraan yhteyttä valmistajaan. Tuo vertailu kevytsoraharkkoon jää myös heikoksi. Kevytsoraharkoista on rakennettu paljon enemmän taloja, ja tuo mielestäni kertoo jotain materiaalin suosiosta. Oheisesta linkistä näet suorituimmat talopaketit. Siinäkään luettelossa tuotetta ei näy.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Palikkarakentaminen":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: