Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lasivesi

Perustukset

Kysytty: 6.7.2006 klo:1:41
Naapurimme ehdotti lisäätä lasivesi betoniseokseen.Jos sitä käytetään,niin mikä suhde täyty olla?Virallinen vastaus
Tänä päivänä voit tilata betoniasemalta betonin lisäaineilla. Jos teet itse betonin, miksi tarvitset siinä vesilasia. Et todennäköisesti ole valamassa mitään sellaista erikoisrakennetta, että tarvitaan erikoisbetonia.

Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Lasivesi":
Jäsenen antama (9.3.2009 klo:17:10) kommentti

suhde s.100 sementtilaasti 25 kg että saadaan nopeasti kuivumaan. kaivon kosteissa olosuhteissa.

Jäsenen antama (23.11.2012 klo:18:45) kommentti

rakentaja.fi ei näköjään tietää mihin lasivesi ja miten se käytetään. Natriumsilikaat. se on tosi halppa tapa tehdä vedenkestävä kivikova pinta betonilattiaan. ruotsista saa ostettu 13 kr/ kg suomessa en tiedä.täällähän kaikki menee suurten tukkuliikeiden tai betonifirmojen kautta.

Jäsenen antama (23.11.2012 klo:20:39) kommentti

Mihin rakenteeseen betoni tulee...

Kosteissa oloissa esin kaivossa, jossa on vettä, ei betoni kuivu ollenkaan, vaan pysyy aina märkänä!


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

kostean kellarin seinä

Talon alla olleva kellari johon mennään komerosta lattialuukusta.Ongelma on kun kellarin seinät on kosteat.Kellari on muuten hyvä,kesälläkin juomat on kylmempiä kun jääka...

Keraamisen puuliesitason asennus

Mökin leivinuunilla varusteun puulieden nykyinen liesitaso vaatii korjausta. Iso levy haljennut ja hellarinkejä ei saa mistään vanhojen tilalle. Saven...