Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Lämpöperusus?

Perustukset

Kysytty: 10.7.2004 klo:9:42
Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia lämpöperustuksesta? Asia kiinnostaisi meitä kovasti mutta olisi kiva kuulla kokemuksia joka on elänyt ja ollut jo jonkin aikaa lämpöperustus talossa. Esim lämmön jakautuminen, onko lattia saman lämpöinen joka puolella taloa? Onko lattia todella riittävän lämmin jalalle? Onko kokemuksia miten 1 1/2-kerroksisen talon toinen kerros olisi järkevintä lämmittää jos on lämpöperustus?Virallinen vastaus
Kotisivuillamme on erittäin kattava tieto kyseisestä rakenteesta. Vastaajalla ei valitettavasti ole kokemuksia perustamistavasta, mutta itse olen kokenut lattian lämpimyyden. Oheisesta linkistä löytyy referenssejä. Voit kysyä suoraan Legalettin infosta asuinalueesi referensseistä. Niitä kannattaa kiertää katsomassa. Lämmityssuunnittelu kuuluu tuohon kokonaistoimitukseen. Kun otat yhteyttä Legalettiin, selviää myös tuo yläkerran lämmitysvaihtoehto.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Lämpöperusus?":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: