Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Hiiriverkko

Perustukset

Kysytty: 26.8.2005 klo:10:54
Tarkoituksena on varmistaa muutama kohta talon sokkelissa verkolla. Nyt sokkelissa on aukkoja, joissa on pelkkä styroksi eristeenä ja haluan varmistaa, ettei talon alle ryömintätilaan pääse jyrsiöitä. Minkälainen verkko (materiaali ja silmän koko) on tarkoitukseen parasta.

jack
Kysymyksiä: 24 kplVirallinen vastaus
Rautakauppa myy sinulle hiiriverkkoa tai jyrsijäverkkoa. Se on teräsverkkoa tai galvanoitua, jonka silmäkoko on enintään sentin.

Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Hiiriverkko":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Tuulettuvan alapohjan rakenne

Hei. Minulla on tarkoitus laajentaa puolilämmintä mökkiä jossa on rossipohja ja villatäyte n. 200mm. Voiko tehdä laajennuksen rossipohjalatt...

vesieristyksen teko rossipohjaan

Rakennan pesutilaa vanhaan rossipohjataloon. Lattian rakenne alhaalta:aluslaudat, hiiriverkko, tervapaperi, pellavaeristys, vaneri (korvaa harvalaudoituksen), EK Gyproc,...