Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

vastuukysymyksiä

Muut

Kysytty: 2.9.2012 klo:17:09
Hei!

Ostimme parikymppisen talon viime vuonna. Kuntotarkastuksen yhteydessä tuli ilmi, että huopakatto oli tiensä päässä. Asia sovittiin niin, että jo sovittua hintaa korotettiin ja myyjä (rakennusmies) vaihtoi katon uuteen. Talvella ilmeni, että katto vuoti jonkin verran piipun juuresta ja ilmastointiputkesta. Ilmoitimme asiasta kiinteistönvälittäjälle, kuntotarkastajalle (joka tarkasti ja hyväksyi tehdyn remontin) ja myyjälle. Asiaan on luvattu palata, mutta mitään ei ole tapahtunut, vaikka ilmoituksesta on jo kuukausia. Mitenkähän asiassa olisi hyvä edetä, ja kellä on tällaisessa tilanteessa korjaus- taikka korvausvastuu?
Virallinen vastaus
Jos puhelinsoitto ei vaikuta korjauksen saamiseen, kannattaa lähettää asiasta kirje, ja edellyttää korjaus tehtäväksi tiettyyn ajankohtaan mennessä. Kun korjauksesta on kaupan yhteydessä sovittu, työ pitää tehdä loppuun saakka.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / vastuukysymyksiä":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Peltikaton laitto

Olen laittamassa ensi keväänä/ kesänä hirsitaloon huopakaton päälle profiilipeltikattoa. Pitääkö sille olla jokin rakennesuunnitelma tai vastaava, vai riittääkö vain kun...

Onko vesilaitoksella kosteusvaurion korjaus vastuu omistamansa vesimittarin vuotovahingossa?

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4...