Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

varastokontti

Muut

Kysytty: 14.8.2007 klo:10:03
Tämä on enemmän väite, kuin kysymys. Vastaus silti tarpeellinen. Kun sanoitte varastokontin vaativan rakennuslupaa, huomautan että mikäli kyseessä on liiketontti, eikä ulkovarastoinnille ole asetettu rajoituksia kaavassa. On asiasta turha valittaa , mikäli vielä kontit liittyvät naapurin liiketoimintaan!!! Usein etenkin maaseudulla omakotitalon naapurina voi olla liiketontti. Jopa niin, ettei toinen naapuri ole tietoinen tästä.Virallinen vastaus
Tämä on enemmän väite, kuin kysymys. Vastaus silti tarpeellinen. Kun sanoitte varastokontin vaativan rakennuslupaa, huomautan että mikäli kyseessä on liiketontti, eikä ulkovarastoinnille ole asetettu rajoituksia kaavassa. On asiasta turha valittaa , mikäli vielä kontit liittyvät naapurin liiketoimintaan!!! Usein etenkin maaseudulla omakotitalon naapurina voi olla liiketontti. Jopa niin, ettei toinen naapuri ole tietoinen tästä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / varastokontti":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: