Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Vanha parkettilattia

Muut

Kysytty: 2.3.2014 klo:16:41
Vanhalle parkettilattialle pitäisi saada uusi ilme.Onko vaihtoehtoa hiomiselle ja lakkaamiselle? Olen kuullut, että parkettilattian voisi maalata.  Edellyttääkö se myös hiomista ennen maalausta? Kestääkö pinta koiran kynnet? Onko maalaus ammattilaisen tehtävä?

terv. Ritva Kauppinen 

iisvesi
Kysymyksiä: 2 kpl
Jäsenen antama (3.3.2014 klo:9:49) kommentti

No mitenkäs olisi laminaatti tuohon päälle...? Käy nopeasti, ja jos kaikkein halvinta välttää, niin löytyy kyllä sellaista että normaalikoiran kulutuksen kestää! Kannattaa valita sellainen karheapintainen; vaikkapa aivan koiran kannalta! Maalin kanssa ei järkevä ammattilainen rupea tuhraamaan...!


Virallinen vastaus
Uuden ilmeen saamiseksi parkettilattialle, siitä pitää hioa lakka pois pinnasta, jotta maali saadaan tarttumaan pintaan...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Vanha parkettilattia":
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa