Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Vakuuksista!!

Muut

Kysytty: 9.11.2006 klo:8:15
Taloyhtiössämme(rs-kohde) on tehty vuositakuu korjauksia koko kesä ja syksy.Asuntojen sisäosat on korjattu,joten vakuudet on niiltä osin vapautettu.Ulkoalueet ovat toistuvista pyynnöistä huolimatta jätetty korjaamatta.Miten toimia?Voimmeko tilata korjaajat muualta ja maksaa ne noilla vakuuksilla vai pitääkö siihen olla oikeuden päätös?Näillä korjauksilla on kiire,sillä esimerkiksi katolla on reikä minne pääsee lunta ja vettä!!!!

ms69
Kysymyksiä: 40 kplVirallinen vastaus
Nuo pyynnöt pitää tehdä kirjallisena. Rakentamisesta on sopimus, jossa on varmaan todettu, miten pitää menetellä. Yleensä vasta neuvottelujen jälkeen uhataan teettää työ ulkopuolisella urakoitsijalla. Tähän ei käytetä vakuutta, vaan urakoitsijalle lähetetään lasku. Hän ei ole suorituskyvytön. Vakuuden käyttäminen edellyttää kykenemättömyyttä.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Vakuuksista!!":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Vakuudet!!!

Taloyhtiössämme on kolme asuntoa.Meillä on tulossa vuositarkastus kuukauden sisällä,muilla vasta syksyllä,sillä muut ovat muuttaneet myöhemmin kuin me.erillistalot ovat s...

Talopaketin erin maksaminen

Terve! Talopaketti saapuu la-su 17.-18.6, talotehtaalta (Stk Loghomes) saapui pe 16.6 lasku (päivätty 15.6), jossa maksuaikaa 80% osuudelle kauppahinnasta on annettu 6pv...