Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Sisäseinien tasoitus

Muut

Kysytty: 29.1.2006 klo:13:21
Kaikkemme yrittäneenä, onneksi kuitenkin suurimmat remontit jo tehtynä, alkaa usko kuitenkin pintaremontissa loppua, kun kalanruotokuvioista lasikuitutapettia ei saa kirveelläkään piiloon. Irroittaminen on mahdotonta ja tasoitetapettien lupaama peittäminen on huijausta. Onko siis ainoa vaihtoehto ylitasoitus kaikille seinäpinnoille?? Mitä maksaa, meneekö tuntityönä vai seinäneliöveloituksena? Kyseessä on olohuoneen, makuuhuoneen ja kahden muun huoneen seinäpinnat, joten jonkinsuuntainen keskimääräinen hinta-arvio olisi kiva tietää tai vastaavasti onko jokin muu keino (paitsi levyttäminen)? Please, help!Virallinen vastaus
Tuossa ei ole muuta tehtävissä, kuin ylitasoittaa seinäpinnat. Tuo tarvitsee todennäköisesti kaksi ylitasoitusta. Pyydä urakka työstä. Oletettavaa on, että hinta on kolme euroa neliölle, tai siitä ylöspäin.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Sisäseinien tasoitus":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa