Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Seinälaminaatti

Muut

Kysytty: 17.10.2005 klo:8:38
Olen kuullut, että nykyään käytetään esim. tiskipöydän ja yläkaapin välissä seinä laminaattia, jota on useita kuvioita ja malleja. Sitä saa kuulemma määrämittaan sahattuna eli ei tarvitse itse koota palikoista. Asun Rauman seudulla. Mistä voisin ko. tuotetta tiedustella. Käyn usein myös poikani luona Helsingissä voisin ottaa ko. tuotteen myös sieltä. Miten tuote on paras kiinnittää.Virallinen vastaus
Tuo on vaikea tuote löytää netistä. Tuo tarkoittanee MDF-levyä, joka on laminoitu. Tuote kestää kosteissa tiloissa. En löytänyt netistä, mutta rautakaupan kuvastossa oli. Leveys oli pienempi kuin kaapiston väli, mutta tuota voi olla muutakin. Kannattaa poiketa kysymässä rautakaupasta suoraan, löytyykö valikoimista.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Seinälaminaatti":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: