Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Päällelaatoitus

Muut

Kysytty: 20.12.2006 klo:8:41
Meille teetettiin sauna ja pesuhuone remontti,joka lattian kallistuksien ja laatoituksen epätasaisuuden vuoksi epäonnistui.Vesi jää saunaan keskelle lattiaa ja pesuhuoneessa lattiakaivon kansi on laattapinnan yläpuolella.Saunassa ei ole lattiakaivoa.Vesieristys tuli asianmukaisesti (kolme kerrosta).Kysymys kuuluu. Voiko epäonnistuneen laatoituksen päälle tehdä kallistukset ja laatoittaa uudelleen? Remonttivirma on luvannut uusia korjauksen omalla kustannuksellaan.

Vappu
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Kun pohja on täysin uusittu, ja laatat uusia, päälle asennus voisi onnistua. Normaalisti emme suosittele päälle laatoitusta, koska myöhemmin mahdollisesti alta irtoava laattaa saattaa aiheuttaa ongelmia pintarakenteelle.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Päällelaatoitus":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kylpyhuoneen ja saunan lattian uudelleenlaatoitus

Uudisrivitaloasunnossamme (1 v. vanha) on kylpyhuoneen/saunan lattiassa kaatovirhe, jonka vuoksi vedet jäävät seisomaan saunan lattialle sekä kylpyhuoneen wc-istuimen ymp...