Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Miten on ?

Muut

Kysytty: 9.10.2019 klo:19:03
Taloyhtiö tilasi kojaustyön tarjouksen perusteella.Kysyimme suojauksesta urakoitsijan edustajalta  ja vastaus oli että siitä voi tulla lisämaksua ja hänen oletus oli että   taloyhtiö maksaa  sen. Urakoitsijan laskussa oli  tarjouksen mukainen hinta  plus suojauskustannukset. Meille putkahti yllättäen taloyhtiöltä lasku suojauksesta aiheutuneesta lisätyöstä. Oletan että lisätöistä pitää ilmoittaa taloyhtiölle ja taloyhtiö olisi ottanut meihin yhteyttä että ollaanko valmiita maksamaan lisäkustannuksista.

 Virallinen vastaus
Puutteellisten tietojen takia en voi vastata  kuin vastakysymyksillä: Mitä korjattiin, kenen vastuulle kuuluvaa korja...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Miten on ?":
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi
Jäsenen antama (10.10.2019 klo:22:05) kommentti

Sain tiedon jota etsin.Kiitos


Jatko kysymys

Kysytty: 10.10.2019 klo:15:37
Korjattiin seinässä oleva kosteusvaurio ja  4-8mm leveä halkeama pintarappauksessa n.2,5 m pitkä .Vastuu taloyhtiöllä.Vauriotuneiden pintojen hionta ja desifiointi,halkemat muurattiin kiinni ja pintamaalattiin silikaatti maalilla.Tarjouspyyntö oli vesivaurion ja halkeamisen puhdistus ja paikkaus.Käsitti ylläolevat työt.Isännöitsijä pyysi tarjouksen urakoitsijan edustajalta,puheenjohtaja pyysi Isännöitsijää tilaamaan   työn ,isännöitsijä ja  puheenjohtaja hyväksyivät sen yhtiökokouksen jälkeen  ,oliko muita kuulemassa en tiedä.Itse poistuin kokouksesta sen loputtua. Isännöitsijä toimi tarjouksen hankkijana ja tilaajana .Varsinaisessa  yhtiökokouksessa ei tätä asiaa käsitelty.Minun tietääkseni ei ollut hallituksen kokousta tämän asian vuoksi.
 
Virallinen vastaus jatkokysymykseen
PN
Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa