Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Levysokkeli

Muut

Kysytty: 30.3.2006 klo:1:02
Harkitsemme -80 rakennetun puurunkoisen ja lautaverhoillun talon ostamista. Talossa näytti olevan sokkeli puulevyä (vaneria). asunnon omistajan mukaan levyn takana on villaa. Lattiapinta on kyseisen sokkelilevyn yläreunan yläpuolella, sokkelilevyä on näkyvissä maanpinnan yläpuolella n. 30-40cm. Millaisesta perustuksesta on kyse? Olisiko teillä tarjota havainnollista esimerkkiä esim. leikkauskuvaa? Onko tämä jokin pahamaineisen piilosokkelin variaatio?

ope
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Rakenne pitää jostain kohta purkaa, jotta sen pääsee näkemään kunnolla. En uskalla alkaa arvailla. Pyydä nähdä talon rakennuslupapiirustukset. Rakenneleikkauksesta näkee perustusten rakenteen. Meillä ei ole esimerkkiä tuosta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Levysokkeli":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: