Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

lattialämmitys ja lautalattia sen päälle

Muut

Kysytty: 25.7.2008 klo:21:44

voiko wc.n laattalattian päälle rakentaa lautalattian, miten toimii lattialämmitys sen jälkeen? puuritilät eivät ole sitä mitä halutaan vaan oikea lautalattia, miten lattiakaivon tiivistäminen onnistuu?


railex
Kysymyksiä: 1 kplVirallinen vastaus
Koska tilassa on lattiakaivo, kyse on märkätilasta. Märkätilaan ei suositella puulattiaa. Vaikka lattialle ei vettä päästetä, viemäritulvan yhteydessä sitä voi tulla. Jos tuon kuitenkin toteutat, varmista, että laatat ovat kiinni. Ohut puulauta liimataan laatan päälle. Lattiakaivoon pitää asentaa korokerengas vesitiiviisti vanhaan kaivoon. Lattia lakataan venelakalla. Myös lattiakaivoon rajoittuvat lautojen päät lakataan huolella. sen jälkeen lautojen ja lattiakaivon välissä oleva siisti rako täytetään silikonilla. Lattialämmitykseen ohut lauta ei vaikuta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / lattialämmitys ja lautalattia sen päälle":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa