Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

kustannuseroista

Muut

Kysytty: 27.12.2005 klo:13:29
Olemme rakentamassa kivitaloa. Arkkitehtimme on ehdottanut meille kahta erilaista pohjaratkaisuvaihtoehtoa. Ensimmäinen olisi suorakaiteen muotoinen 2-kerroksinen jonkinlaisella erkkerillä. Toisessa vaihtoehdossa saunatilat tulisivat 1-kerroksiseen siipeen ja muut tilat kahteen kerrokseen eli talo olisi L-muotoinen. Minkälainen ero kustannusarvioissa näillä kahdella vaihtoehdolla olisi, kun neliöitä kumpikin vaihtoehto sisältää n.180. Kustannusarvioita on yritetty tehdä, mutta tuota jälkimmäistä pohjaratkaisua, jossa osa rakennuksesta on 1- ja osa 2-kerroksinen ei pysty niihin laittamaan.

mona2
Kysymyksiä: 2 kplVirallinen vastaus
Jos sinulla on ostettuna Koti-Optimi ohjelmist...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / kustannuseroista":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Kustannuseroista?

Ensikertalaisina kummastelemme tontin valintaan liittyviä kysymyksiä...Osaatko antaa minkäänlaista arviota kustannuseroista perustamisessa: A) kalliorinnetontti, jossa al...