Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

ilmavuodon korjaus

Muut

Kysytty: 8.2.2007 klo:11:10
Nyt on käynyt niin että hiiret on tehnyt reiän ulkopuolelta tuulensuojalevyn alareunaan ja sitä kautta villoihin. Eli sisäpuolella on tapahtnut nyt huurtumistä ja jäätymistä kyseisen reiän kohdalla lattian rajassa listaan ja osaksi seinään. Vaatiiko korjaaminen purkamista vai onnistuuko korjaus esim uretaanilla. eriste on selluvillaa, ja rakenne on toteutettu samalla menetelmällä kuin Kastelli tekee, eli lattiapinta n. 15cm ylempänä kuin alajuoksu.

miksa
Kysymyksiä: 19 kplVirallinen vastaus
Yhdestä pienestä hiiren reiästä harvoin tulee niin iso ilmavuoto, että se huurruttaa rakennetta. Mahdollista tuo on. Kyse voi olla myös siitä, että elukat ovat siirtäneet eristettä johonkin muualle, jolloin kylmä on päässyt paremmin rakenteeseen. Paikallisesti tuossa voi käyttää uretaania. Ole varovainen, ettei rakenne pullistele uretaanin paineen johdosta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / ilmavuodon korjaus":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa