Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Home

Muut

Kysytty: 9.3.2011 klo:13:41
Voiko tulipalon ja silloin tehdyn korjaustöiden jälkeen talon seinään jäänyt savustunut ja osittain hiiltynyt puumateriaali aiheuttaa hometta. Palonjälkeinen alue seinät ja lattia uusittiin asianmukaisesti 30 v. sitten.
Nyt alueen kohdalla ja lähialueella on todettu kohonnutta kosteutta. Epäilyksemme on että kosteutta ko alueelle on päässyt viereisestä keittiön hanasta ( tuli ilmi kuntotarkastuksen yhteydessä 2010) jonka ympärillä näkyi että siitä oli päässyt kosteutta koska lastulevyssä ja alajuoksussa oli kuivuneet jäljet ja lattian yhdessä alajuoksussa oli lahoa. N. 10 vuotta sitten ko alueelle pääsi vettä pannuhuoneen vesivahinjo (porausreikä) tutkittiin ja silloin lattiarakenteissa ei ollut kosteutta.Virallinen vastaus
Hiiltynyt ja mustunut puu on vähemmän herkkä lahoamaan kuin normaali puu. Yksinään...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.

Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.

Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Home":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa