Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

Hirsisaunaremontti

Muut

Kysytty: 12.10.2006 klo:6:55
Hirsi saunan rakenne: hirsi (95mm), ulkopuolella villa 100mm, ts-levy, tuuletusväli ja lautaverhous. hirsi on saunan puolelta tummunut ja haluaisin paneloida sen uudelleen. Voiko foliopaperin laittaa suoraan hirren päälle saumat ym. teipaten, vai tarvitaanko fiolopaperia ollenkaan, tai onko jotain muuta tapaa panelomiseen.Virallinen vastaus
Jos panelointi ei ole täysin välttämätöntä, suosittelen, että peset hirren pinnan homeenpoistoaineella. Sen jälkeen pinnan voi hioa, ja käsitellä uudelleen saunasuojalla. Jos tuo ei ole kelvollinen menetelmä, voit tehdä paneloinnin. Voit asentaa folion hirren päälle. Tärkeää on, että saat alumiinipaperin kiinnitettyä lattian vesieristeeseen. Huolehdi, että alumiini on tiivis, ja tuuletus paneelin alla toimii.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / Hirsisaunaremontti":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: