Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

alaslaskettukatto

Muut

Kysytty: 9.12.2005 klo:11:37
Teen sauna remonttia 1 kerroksiseen omakotitaloon ja nykyisen saunan korkeus on 260 cm. katon alaslaskua silmälläpitäen välitilan tuuletus on vaikea järjestää rakenteista johtuen. kannataisko villoittaa tuo n 30 cm lasku vai onko jokin muu järjestely järkevämpi. Saunassa on myös paljon kiviseinää voiko alumiinipaperin laittaa suoraan kiviseinää vasten ja kiinnittää sen ilmaväli rimoilla. Kiitos vastauksesta.

ksmart
Kysymyksiä: 15 kplVirallinen vastaus
Oheisen linkin kohdasta RT-kortit > Sauna 3 - Saunan rakenteiden suunnittelu > PDF-versio © löydät hyvät rakenneohjeet sekä seinistä että katosta. Välitila pitää tuulettaa johonkin. Kiviseinän päälle suositellaan aina ainakin ohutta kerrosta villaa. Sillä saadaan merkittävästi pienennettyä kiukaan tehontarvetta.

Arvostele vastaus kysymykseen "Muut / alaslaskettukatto":

Muuta aiheeseen liittyvää luettavaa

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

Viemärin tuuletusputki/painovoimainen ilmanvaihto

Hei, mökilläni on wc viemärin tuuletusputkinousu wc nurkassa ja wc ssä on alaslaskettukatto ja tuuletusputki menee katolle siinä väliss&aum...

Tuuletus Kaakelilujan ja seinän väli

Kylpyhuonetta asensin ja nyt rupesin miettimään että teinkö sittenkin oikein. Eli minulla on nyt kylpyhuoneen seinässä seuraavanlainen asennus. hyörynsulkumuovi - ek ki...