Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

petroliöljymaali

Maalaustyöt

Kysytty: 21.4.2006 klo:10:07
Haluaisin tietoja uulatuotteen petroliöljymaalista, käyttökokemuksia. Sopiiko vanhan Teho-öljymaalin päälle maalattavaksi?

katsub
Kysymyksiä: 6 kplVirallinen vastaus
Tuo tehon päälle maalaaminen pitää selvittää tuotteen valmistajalta. Petroliöljymaali on tehty vanhan reseptin mukaan. Parempaa tietoa maalin käyttäytymisestä vastaajalla ei ole.

Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / petroliöljymaali":
Jäsenen   antama (7.11.2020 klo:10:06) kommentti

Teholla tuli pohjamaalattua reilut 10 v sitten lautoja, joilla seinää paikkasin ikkunan alta. Kyllä tarttui petroliöljymaali kuin häkä Teholla kerran maalattuun, mutta Pika-Teholla tehty vanha, kova maali oli sitten toinen juttu. Maalia meni niin huonosti peittävä kerros, että seuraavana vuonna uusintakäsittely. Olisi menty ehkä toistakymmentä vuotta, mutta seinää rasitti kosteus ja aurinko ja söivät tunnelmaa, Virtasella mentiin uudestaan 2020.


Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: