Kysy, vastaamme -palvelussa Rakentaja.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoimisesta tai sisustamisesta. Kysyä voi myös rakennusoikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!

PERINNEMAALIT

Maalaustyöt

Kysytty: 20.5.2005 klo:7:50
Mistä voisi saada sinkkivihtrilliä ja titaanivalkoista, onko antaa vinkkejä ? Tarkoitus olisi itse valmistaa valkoista maalia punamullan tapaan. Olemme tervanneet kesämökin hirret ulkoapäin kahteen kertaan pelkällä tervalla,ensin kantotervalla viime kesänä ja sitten venetervalla tänä keväänä. Terva tuntuu imeytyvän niin hirren sisään auringon puoleisilla julkisivuilla, että toisin paikoin näyttää siltä, kuin tervaa ei pinnassa olisikaan. Olisiko pitänyt sekoittaa jotain tervan sekaan ? Vai onko tämä aivan normaalia, että terva imeytyy sisään. Aluksi näytti, että hirsiin jää hieno kiiltävä pinta ja näin on vieläkin varjon puolella. Olemme kuulleet, että tervan sekaan olisi voinut sekoittaa pigmenttiä, olisiko tämä parantanut asiaa ? Mistä näitä pigmenttejä saa ???

pystis
Kysymyksiä: 8 kplVirallinen vastaus
Rautakaupat ja väriliikkeet voivat välittää erikoistuotteita. Terva varmasti imeyt...

Nähdäksesi vastauksen kokonaan sinun on oltava >>sisäänkirjautunut<< palveluun.
Liity jäseneksi >>tästä<< Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.
Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla.


Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / PERINNEMAALIT":

Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia:

puun käsittely ulkona

Mikä olisi paras tapa käsitellä ulkosalla olevat puupinnat kuten penkit, pöydät jne jne....en oikein enää jaksa innostua noista kalvon tekevistä aineista kuten maaleista,...